Iz Lazija poručili: Lulić je važan dio našeg projekta

Žele ga zadržati u svojim redovima

Iz Lazija poručili: Lulić je važan dio našeg projekta

Adnan Beganović

Reprezentativac naše zemlje, Senad Lulić, nalazi se na meti nekoliko njemačkih klubova, no u Laziju vjeruju da će prihvatiti njihovu ponudu i potpisati novi ugovor.

U posljednje vrijeme mnogo se u njemačkim i italijanskim klubovima piše o Senadu Luliću, odnosno o interesovanju Schalkea, Bayera i Borussije Monchengladbach za njegovim uslugama.

Međutim, naš reprezentativac se previše ne zamara eventualnim transferom, a u Laziju su uvjereni da će na kraju prihvatiti njihovu ponudu, te da će staviti potpis na novi ugovor.

"Federicu Marchettiju i Senadu Luliću su ponuđeni novi ugovori i nadamo se da će ih prihvatiti jer su oba fudbalera važna za naš projekat", izjavio je sportski direktor rimske ekipe Igle Tare.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Podsjetimo, Lulić je u Lazio stigao 2011. godine iz Young Boysa, a osim za Young Boys i Lazio u dosadašnjoj karijeri naš reprezentativac je branio boje Chura, Bellinzone i Grasshoppera. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.