Iz Napolija poručuju: Odbili smo Cityjevih 50 miliona eura

Dogovor oko transfera sjajnog veznjaka ipak nije postignut

Iz Napolija poručuju: Odbili smo Cityjevih 50 miliona eura

Iako su prije nekoliko dana italijanski mediji izvještavali da su Napoli i Manchester City postigli dogovor oko transfera sjajnog veznjaka Vezuvljana Jorginha, čini se da se to ipak nije desilo.

Naime, pojavile su se glasine da je postignut dogovor oko cijene transfera, te da će Manchester City Napoliju isplatiti 50 miliona eura za usluge pomenutog fudbalera.

Ponuda Građana od 50 miliona eura postoji, ali čini se da dogovora ipak nema. Danas su se pojavile informacije da je Napoli odbio ponudu Manchester Cityja, a sada je to potvrdio i predsjednik italijanskog kluba Aurelio De Laurentiis.

"Jorginho? Odbio sam ponudu Manchester Citiyja od 45 miliona eura i dodatnih pet miliona eura bonuda", poručio je De Laurentiis za Corriere dello Sport.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako u Napoliju očigledno žele zadržati Jorginha pitanje je da li će De Laurentiis moći odoliti ukoliko na adresu njegovog kluba stigne još unosnija ponuda Građana.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi