Iz sigurnosnih razloga otkazan meč Bundeslige
Foto - EPA

Borussia i Koln ne igraju danas

Iz sigurnosnih razloga otkazan meč Bundeslige

M. Šljivak

Meč 21. kola njemačke Bundeslige između Borussije i Kolna koji se trebao igrati u Monchengladbachu, otkazan je zbog nevremena.


Njemačka je pogođena velikim nevremenom. Jak vjetar je natjerao čelnike Bundeslige da otkažu današnji meč iz sigurnosnih razloga.

Oluja Sabine donijela je izuzetno jake vjetrove. U takvim uslovima ne može se garantovati sigurnost navijača i donijeta je odluka da se utakmica odgodi.

Još uvijek nije poznat novi datum odigravanja ove utakmice, ali to bi trebalo biti poznato u toku dana.

Za sada nema odluke o utakmici Bayerna i RB Leipziga i ova utakmica bi se trebala odigrati u planiranom terminu od 18:00 sati.

Kladionica Mozzart vam nudi mogućnost klađenja na ovaj meč. Opkladu ostavite na OVOM LINKU.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.