5

Komentari (5)

GuiliDamou
Kandidati vječitih rivala!? Nikad, Malkić nema veze sa FKS, osim sto je jaro sa Emirom Spahićem, a Spahić preko Hadžibajrića fizioterapeuta šarmirao Sabrinu da Malkić bude kandidat ispred FKS, uglavnom, svi zadovoljili sujete a FKS će opet biti bez ikoga u savezu... aj zdrao
Ajax11
Ima li od ovi bar jedan da je vezao kopacke dok je bio mlad???
fantasma
E cuj budnjo, pa samo nam jos taj sljam fali
Djemba
Sve vrsni fudbaleri. ??
rabodimis
I poznavaoci prilika.. XD Ovo 100% ubacili malo humora na ss.ba, za svu cetvoricu bi najpametnije bilo da se otjeraju, nek se igraju sa drugim stvarima.. Sto nema npr. Biscevica il Alaima, sta oni koji ku*ac rade u politici pored toliko hitno potrebnih ljudi za fudbal koji razumiju fudbal.. Ovako opet se neko uhlje*io, otklima glavom za dobru dnevnicu /tal/ malo mjesta u medijima i sta ga boli ku*ac za sve.. brod nek tone..
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.