Izdajnik se vratio, pao klupski sajt!

Jorge Jesus ponovo na Lužu

Izdajnik se vratio, pao klupski sajt!

Sinoć je stiglo zvanično saopštenje. Jorge Jesus, izdajnik, se vratio na Luž, pet godina nakon što ga je napustio.

Nije bilo tog igrača čija se popularnost među navijačima mogla mjeriti sa Jesusovom, a onda je došlo ljeto 2015. i "izdaja".

Jorge Jesus je za koji milion više otišao u redove najvećeg rivala, Sportinga.

Međutim, prošlo je od tada dosta vremena i navijači (ne svi) polako zaboravljaju njegov nož u srce. A koliko je bitan lik Jorgea Jesusa među navijačima Benfice dovoljno govori podatak da je sinoć nakon objave zvaničnog saopštenja o njegovom povratku na klupu pao zvanični klupski sajt.

Potražite više informacija na temu Primeira liga:

Inače, Jorge Jesus na klupi mijenja Brunu Lagea koji je platio cef izgubljene trke za titulu.

Jesus je tri godine vodio Sporting, da bi nakon toga u Saudijskoj Arabiji radio u Al Hilalu. U junu prošle godine je preuzeo Flamengo, osvojio titulu šampiona Brazila i Copa Libertadores, a sada je odlučio da je vrijeme za povratak u Benficu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi