Maksimović nakon titule prvaka poručio: Slavit će se još!

Trener Borca presretan

Maksimović nakon titule prvaka poručio: Slavit će se još!

M. Šljivak

Borac je novi prvak Bosne i Hercegovine.

Nakon pobjede nad Tuzla Cityjem sa 2:0 tim Marka Maksimovića je došao do titule, a trener Borca je nakon utakmice rekao:

"Nisam očekivao. Emocije su velike", rekao je Maksimović koji je pobjedu posvetio navijačima Borca koji su stradali i dodao je da će se slaviti i u Kupu BiH protiv Sarajeva

"Slavit ćemo još", poručio je Maksimović

Predsjednik Borca Stojan Malbašić je također presretan.

"Jedan predivan trenutak. Napravili smo nešto nemoguće, isto kao nekada u bivškoj Jugoslaviji. Nadoknadili smo 13 bodova i to je za nas velika stvar. Hvala navijačima", poručio je predsjednik tima.

Sjajni bek Aleksandar Subić ističe da će se ova titula dobro proslaviti.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Veliki ulog je bio za nas. Vratili smo titulu u Banjaluku nakon 10 godina. Proslavit ćemo ovo večeras", poručio je Subić.

Borcu je ovo druga titula prvaka Bosne i Hercegovine.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Vico
Slavit ce te jos al u klincu svu vam cetnicku familiju ****m
16 4
arbajram
pitari, ako supci uzmu jos kup, ubijte se
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi