Bekrić nakon žrijeba: Ambicije moraju biti najveće, želimo doći do kraja

Komentar na utakmicu Kup-a BiH

Bekrić nakon žrijeba: Ambicije moraju biti najveće, želimo doći do kraja

Esmer Oštraković

Održano je žrijebanje parvoa 1/8 finala Kup-a Bosne i Hercegovine, te je jasno kakav će put imati klubovi u borbi za pehar u ovom takmičenju.

Za SportSport.ba su nakon žrijeba govorili Samir Bekrić ispred Željezničara, te Armin Duvnjak ispred Čelika.

Željezničar će na svom terenu dočekati ekipu Leotara, te je favorit za prolaz dalje.

"Bilo nam je bitno da ne idemo mnogo daleko od našeg grada, tako da je ovo dobro. Leotar je dobra ekipa, ali igramo kući i mislim da ćemo proći u narednu rundu. Ambicije moraju biti najveće. Velike su ambicije i želimo doći do kraja", rekao je Bekrić.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

Čelik je domaćin Radniku iz Bijeljine.

"Prvo, drago mi je da igramo kući. Naša je najveća želja bila baš to. Nismo toliko opterećeni Kup-om, ali dat ćemo sve od sebe, pa šta dragi Bog da u nastavku takmičenja. Dobro ćemo se pripremiti, uraditi analizu i vidjet ćemo ko će izaći kao pobjednik. Slagao bih kad bih rekao da nam je svejedno. Nakon utakmice protiv Sarajeva gdje smo pokazali svoju neku snagu, poštivajući protivnika, koji je u tom trenutku bio u blagoj krizi, vjerujem da ćemo se pitati dosta. Zenica nije zaboravila igrati fudbal, ali Čelik je uvijek znao igrati fudbal i mislim da ćemo to pokazati", rekao je Duvnjak.

Top Komentari

user1659354598
Tako je Samire,do kraja u kupu,to nam moraju biti ambicije i ne treba se bojati nikoga
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi