Iznenađenje u Mostaru: Veležu samo bod protiv Metalleghea

Bez golova u Mostaru

Iznenađenje u Mostaru: Veležu samo bod protiv Metalleghea

S. Mlaćo

Velež i Metalleghe odmjerili su danas snage u okviru 8. kola Prve lige FBiH. Rođeni su bili veliki favorit u ovom meču, no završilo je 0:0.

Velež je bolje otvorio meč, zaprijetili su Biševac, Behram, Vehabović i Fajić, no bez opasnosti za Muratspahića. U 25. minuti pokušali su Fajić i Vehabović, ali ostalo je 0:0.

Do kraja prvog poluvremenu bez uzbuđenja, iako je jak vjetar mnogo pomogao Rođenima u njihovim napadima.

U drugom poluvremenu otvoren meč. Pljevljak je prvi zaprijetio, no golman Veleža Bobić brani. Pola sata prije kraja gužva pred golom Jajčana, zatresla se i prečka, ali ostalo je početnih 0:0.

Jajčani su u tim trenucima igrali otvoreno, a Velež je teško dolazio do prave prilike. Ostalo je 0:0 i sigurno da su zadovoljniji na kraju mogli biti gosti.

Prva liga FBiH, 8. kolo:

FK Velež - NK Metalleghe 0:0

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

FK Velež: Bobić, Biševac, Zvonić, Zeljković, Mujezinović, Ćosić, Behram, Fajić, Brandao, Ferreyra, Vehabović.

NK Metalleghe: Muratspahić, Kremenović, Opardija, Pljevljak, Hota, Malbašić, Tankuljić, Danilović, Haračić, Popović, Kukavica.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

1981mostar
Jajcani igrali otvoreno??????????
11 5
Seva1956
Fajiću bolan nebio, udri je glavom ,nećeš na fakultet.Sve je do tebe.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi