Iznenađujući januarski potpis na Meazzi
(Foto: EPA)

Stiže Jay Rodriguez?

Iznenađujući januarski potpis na Meazzi

Midhat Šljivak

Inter iz Milana sprema se na poprilično iznenađujući potpis u januaru.

Nerazzurri su tokom ljeta željeli dovesti dva napadača. Romelu Lukaku je bio prva želja Antonija Contea i on je stigao na Meazzu, ali na kraju nije dobio i bh. fudbalera Edina Džeka, koji je ostao u Romi.

Inter će tokom januara ponovo krenuti po napadača, a ovog puta je iznenađujuće ime u pitanju. Italijanski mediji tvrde da je sada Conte 'pikirao' napadača Burnleyja Jayja Rodrigueza.

Ovaj 30-godišnjak je jeftina varijanta kojom će tim iz Milana pokušati da pojača napadačke opcije. Transfer je itekako moguć, jer je Burnley spreman da ga se odrekne.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rodriguez se ovog ljeta vratio u Burnley nakon sedam godina, ali se nije previše naigrao. U sedam utakmica je igrao 143 minute i postigao je jedan gol.

Iskusni napadač je u karijeri igrao još za Southampton, WBA, te na posudbama za Stirling i Barnsley.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi