Iznenađujući transfer potvrđen: Kevin-Prince Boateng predstavljen u novom klubu!

Nekadašnji fudbaler Milana ponovo u Seriji A

Iznenađujući transfer potvrđen: Kevin-Prince Boateng predstavljen u novom klubu! · Zvanično

Nekada velika zvijezda evropskog i svjetskog fudbala, Kevin-Prince Boateng se u posljednje vrijeme kreće uglavnom ispod radara.

Ovaj nekadašnji veznjak Schalkea, Milana i Tottenhama je proteklu sezonu proveo u dresu Eintracht Frankfurta sa kojim je stigao do trofeja Kupa Njemačke.

Iako je sa Frankfurtom imao ugovor do 2021. godine, on je sada finalizovao svoj dosta iznenađujući transfer. Naime, ovaj 31-godišnji veznjak se vratio u Italiju i danas potpisao ugovor sa Sassuolom.

Kevin-Prince Boateng je potpisao trogodišnji ugovor sa Sassuolom, klubom koji je proteklu sezonu Serije A završio na 11. mjestu tabele.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek nije poznata vrijednost njegovog transfera, ali je sigurno da će ovaj veznjak koji se uvijek isticao sjajnog tehnikom i razornim udarcem biti veliko pojačanje za "Crno-zelene".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi