Iznervirao ga sitan, ali jako bitan detalj: Eden Hazard u epizodi "Kako pravilno nositi masku"

Tokom meča Belgija - Island

Iznervirao ga sitan, ali jako bitan detalj: Eden Hazard u epizodi "Kako pravilno nositi masku"

A. Čaušević

Zaštitna maska je zbog pandemije koronavira postala sastavni dio života, a tako će kako stvari stoje biti i u narednom periodu.

Zbog rigoroznog UEFA-inog pravila masku su dužni da nose praktično svi osim igrača i sudija koji se nalaze na terenu.

Već neko vrijeme se vodi polemika kako pravilno nositi masku, a u jednoj takvoj diskusiji učestvovao je i Eden Hazard tokom utakmice Belgije i Islanda.

Hazard je diskutovao s jednim od članova stručnog štaba kako treba nositi masku. Dok je fudbaler stavio masku i preko nosa, to nije bio slučaj sa starijim gospodinom.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Član stručnog štaba kao da je Hazardu objašnjavao da ne može nositi masku preko nosa, Hazard nije previše mario za tim te je pokazao prstima kako maska treba pravilno da stoji.

Top Komentari

DadiG
Ovaj garant govori kako ne može masku preko nosa jer mu se magle cvike. I meni se to dešava ali kažu ako namažeš cvike pjenom za brijanje onda se neće magliti. Nisam još probao
3 2
Realist
Treba mu Fadil objasnit
2 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi