Izostao Sarrijev gnjev nakon "katastrofe": Bio je ljući poslije pobjeda
(Foto: EPA) Tottenham je u subotu na Wembleyju savladao Chelsea i tako prestigao svog gradskom rivala na tabeli. Pijetlovi su sada treći sa 30 bodova, dok je Chelsea četvrti sa dva boda manje

David Luiz nakon poraza od Tottenhama

Izostao Sarrijev gnjev nakon "katastrofe": Bio je ljući poslije pobjeda

Chelsea je u subotu pretrpio težak poraz od gradskog rivala, Tottenhama, ali je nakon meča u svlačionici Plavaca izostala ljutita reakcija trenera Maurizija Sarrija.

Tottenham je slavio rezultatom 3:1, pa je Sarri, razumljivo, bio izuzetno razočaran partijom svojim izabranika. Ipak, David Luiz tvrdi da je Sarri znao biti ljući u obraćanju igračima nakon nekih pobjeda, nego li je to bio slučaj nakon subotnjeg poraza.

Chelsea je bio u zaostatku od dva gola već nakon 16 minuta protiv Tottenhama, a Sarri je nakon meča opisao izdanje svoje ekipe katastrofalnim pošto je nakon dva gola Tottenhama izostao adekvatan odgovor njegovih izabranika. Međutim, u svlačionici nije bilo "ribanja".

"Dosta puta je bio puno ljući kada bismo pobijedili. To je istina... Niko, naravno, sada nije sretan, pa ni trener", izjavio je David Luiz, pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Uvijek pokušava uraditi najbolji mogući postao zbog nas i mi mu se uvijek pokušavamo odužiti na isti način. Naravno, nije sretan kao što nije sretan nijedan igrač. Ali mislim da je za nas važno da razumijemo, da se podsjetimo da Premier liga nikada nije lagana. Nije lako pobijediti ni u jednoj utakmici. Kao što sav već rekao, nismo igrali dobro. Igrali smo zaista loše, nismo imali isti intenzitet kako u nekim drugim utakmicama".

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi