Izvor blizak Brazilcu ESPN-u otkrio: "Arthur želi ostati, nema smisla da ide u Italiju"

Stvara probleme Barceloni

Izvor blizak Brazilcu ESPN-u otkrio: "Arthur želi ostati, nema smisla da ide u Italiju"

E. Škorić

Brazilski reprezentativac Arthur Melo navodno je ipak donio odluku o ostanku.

Iz dana u dan se situacija mijenja kada je u pitanju veznjak Barcelone, koji se smatra ključnim u pokušaju Katalonaca da dovedu Miralema Pjanića. Podsjetimo da je Juve spreman pustiti Pjanića ako dođe Arthur, ali on je, unatoč nedjeljnim vijestima da je prihvatio da ode u Torino, navodno ipak donio konačnu odluku o ostanku.

Vijest je za ESPN potvrdio blizak izvor koji je želio ostati anoniman: "Arthur želi ostati u Barceloni 100%, nema namjeru mijenjati klub."

"Nema tu ništa loše jer nema smisla da ide u Italiju", dodao je ESPN-ov izvor koji se smatra jako bliskim nogomteašu, čija je majka također priznala da njen sin ne želi da ide jer je sretan u Barceloni.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U međuvremenu je Mundo Deportivo donio priču kako će Barcelona pokušati dogovoriti s Juventusom posao u koji će biti uključen Pjanić s jedne i Ousmane Demble s druge strane.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi