Počela sjednica Izvršnog odbora na kojoj je već sve poznato

Milošević će imati jednoglasnu podršku

Počela sjednica Izvršnog odbora na kojoj je već sve poznato

Midhat Šljivak, foto: T. Hebib

Sjedinica Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine počela je danas u Sarajevu na kojoj će Savo Milošević biti imenovan za novog selektora reprezentacije BiH.

Izvršni odbor Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine zajeda u Sarajevu. Ekipa koja odlučuje o bh. fudbalu skupila se u Sarajevu i počela je sjednica na kojem će fudbalska reprezentacija dobiti novog selektora.

To će biti Savo Milošević. Već je odavno dogovoreno da ovaj stručnjak bude jednoglasno izabran od svih članova i to će biti jedina tačka današnje sjednice.

Nakon sjednice IO pred medije će od 13:30 izaći predsjednik FSBiH Vico Zeljković, a još nije poznato da li će u njegovom društvu biti i novi selektor.

Prethodnih dana spominjala se mogućnost da će biti i određenih protesta navijača. Međutim, dosad se niko osim novinara nije pojavio ispred zgrade Saveza.

Oglasi

Spominje se da bi ti protesti mogli biti oko 13 sati kada je prvobitno zakazan press Vice Zeljkovića, ali za sada nema nikakvih naznaka da će se tako nešto desiti.

Podsjetimo, prije nekoliko dana s mjesta selektora je smijenjen Meho Kodro i to nakon samo dvije utakmice na čelu nacionalnog tima.

Bh. tim je pod njegovim vodstvom savladao Lihtenštajn s 2:1 i poražen je od Islanda s 1:0, te su tim završene sve priče oko plasmana na Evropsko prvenstvo preko kvalifikacija.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Ostao nam je još baraž u kojem ćemo protiv još uvijek nepoznatog rivala tražiti svoj put ka Njemačkoj.

Top Komentari

papagaj
BH Fanatici gdje ste danas, danas je pocetak gašenja FS BIH i premijer lige BIH, hvala ti Miske mater ti j.bem, Vico je.o ti Dodo majku, a VI baline u savezu sve i jedan koji digne ruku, umirao u najvecim mukama, za sta smo se borili p.cke jedne, jesmo se borili da nam dođe Miloševic koji nas mrzi ko malo ko fuj fuj
2 0
AlphaStrong
Danas svi pred savez, nek čet.ici vide ko su BHF
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi