Vico Zeljković za sutra najavio obraćanje, ali ne i ono što cijela nacija čeka

Zakazana press konferencija

Vico Zeljković za sutra najavio obraćanje, ali ne i ono što cijela nacija čeka

Eldar Ganibegović

Sutra će biti održana sjednica Izvršnog odbora N/FSBiH, a na sajtu krovne kuće bh. fudbala potvrđeno je da će biti održana i press konferencija na kojoj će se medijima obratiti predsjednik Vico Zeljković. A novi selektor?

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine u ovim momentima je zvanično bez selektora, iako će to biti srbijanski stručnjak, Savo Milošević.

Za sutra je zakazana sjednica Izvršnog odbora N/FSBiH na kojoj bi ovaj stručnjak i zvanično trebao biti izabran za nogo selektora naše reprezentacije.

Da svijet fudbala zapamti i to, nakon Faruka Hadžibegića i Mehe Kodre, biti će to čak treći selektor naše selekcije u kalendarskoj godini. Četvrti ako se vratimo godinu dana unazad dok je još na poziciji bio Ivaylo Petev.

Cijela nacija čeka da se novi selektor obrati i objavi spisak igrača za utakmice s Lihtenštajnom i Portugalom koje se igraju u oktobru, a to bi se trebalo dogoditi sutra nakon sjednice IO N/FSBiH.

Oglasi

Na sajtu krovne kuće bh. fudbala najavljena je press konferencija za sutra od 13:00 sati, ali na njoj će se, za sada je poznato, obratiti samo predsjednik Vico Zeljković.

"U petak, 29.09.2023. godine u 13:00 sati u prostorijama NS/FS BiH u Sarajevu biće održana press konferencija. Predstavnicima medija će se obratiti predsjednik Saveza Vico Zeljković", stoji u objavi N/FSBiH.

Vidjet ćemo da li će se, iako nije najavljeno, na press konferenciji pojaviti i Savo Milošević te saopštiti spisak igrača kojima su pozivi već ranije poslani.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Naša reprezentacija nakon šest kola ima isto toliko bodova i s minimalnim šansama da se direktno plasira na EURO. To joj ne garantuju ni četiri pobjede u ostatku kvalifikacija.

Ono što je jedino pozitivno u svemu jeste to da imamo osiguran baraž za mart 2024. godine koji je obezbijeđen osvajanjem grupe u Ligi nacija pod vodstvom Ivayla Peteva 2022. godine. 

Top Komentari

Brazuka
Budimo se nacijo sutra svi ispred saveza otjerati mafiju! Za spas drzave
8 1
user1665931807
Ovaj polako ali sigurno uništava BH fudbal, za reprezentaciju se nekad živjelo, sa lošijom ekipom smo nekad imali bolje rezultate, sad sve propada, ligaški fudbal nikad gori, nacionalizam, sudijske krađe (u korist Borca) u ligu iz tzv RS-a ulazi ko stigne, lažiraju se posjete zbog Tv prava, sa adidasa smo spali na kelme, jer Vico je u talu, pare za terene pokradene itd.
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti