Izvršni odbor NSBiH zasjedat će u Zenici
Trening-centar Nogometnog saveza ponovo će biti poprište sastanka članova fudbalske Vlade

U petak nova sesija kruga fudbalskih "vlastodržaca"

Izvršni odbor NSBiH zasjedat će u Zenici

Naredna sjednica Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH, bit će održana u Zenici, a ne u Sarajevu, 22. decembra, kako je već ranije i zakazano.

Sam čin odlaska u Trening-centar NSBiH nagovještava da se ni na narednoj, baš kao ni na prošloj sjednici održanoj također u Zenici, neće ništa bitno desiti.

Fudbalska jevnost u iščekivanju je imenovanja novog selektora reprezentacije, no to će prema izvorima iz krovne kuće bh. fudbala biti tek pretposljednja tačka dnevnog reda.

Kandidati za upražnjeno mjesto su Amar Osim i Robert Prosinečki, a to da li će potonji biti novi selektor zavisi od toga hoće li legenda hrvatskog fudbala pronaći u međuvremenu inozemni klupski angažman, premda je Prosinečki izjavio da "samo čeka da dignu ruke za njega".

Nije poznato da li će na sjednici Stručna komisija, koja se ponovo sastaje 21. decembra, predložiti jedno ili dva imena kao moguća rješenja za nasljednika Mehmeda Baždarevića.

Top Komentari

Gari Garinča
Osim par časnih izuzetaka, ovu mafiju treba protjerat u Sibir na prinudni rad, da im se usijane glave ohlade.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi