Saga oko izbora novog selektora BiH prati se i u Francuskoj

Ugledni L'Equipe piše o izboru novog selektora naše reprezentacije

Saga oko izbora novog selektora BiH prati se i u Francuskoj

Samir Mlaćo

U petak će biti održana nova sjednica Izvršnog odbora N/FS BiH, ali veliko je pitanje da li ćemo dobiti novog selektora nogometne reprezentacije.

U javnosti se iz dana u dan pojavljuju nova imena, a i brojni svjetski mediji sa pažnjom prate sam izbor. Tako i francuski L'Equipe na svojoj stranici donosi priču o izboru selektora u našoj zemlji, te navodi da su u igri četiri kandidata.

To su prema ovom pariškom listu: Fatih Terim, Sven Goran Eriksson, Robert Prosinečki i Amar Osim.

U istom tekstu se navodi na Nogometni savez BiH nije produžio ugovor sa Mehmedom Baždarevićem nakon njegovog neuspjeha u kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo 2018. godine.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi