Da muškarci nisu svoji kad su pijani dokazao je Grealish: Prišla mu je uz jednu želju, a on...

Scena sa proslave trostrutruke krune

Da muškarci nisu svoji kad su pijani dokazao je Grealish: Prišla mu je uz jednu želju, a on...

Admin Čaušević

Kada se otrijezni i pogleda snimke za prepostaviti je da će Jack Grealish osjetiti određenu dozu kajanja zbog svog ponašanja prilikom proslave trostruke krune Manchester Cityja. 

Grealish ne prestaje da se zabavlja otkako je Manchester City kompletirao osvajanje trostruke krune nakon pobjede u finalu Lige prvaka nad Interom.

Čovjek od 100 milijuna funti bio je Istanbula do Manchestera pa do Ibize i natrag u Manchesteru u roku u posljednjih 48 sati i nije prestajao da konzumira alkohol.

Prilikom proslave na bini u Manchesteu Grealish je bio izvan sebe, a voditeljica Natalie Pike je doživjela pravo poniženje kada je pokušala uzeti Englezu mikrofon.

Natalie koja je jedna od najboljih TV voditeljica u Engleskoj je odabrana je za predstavljanje jučerašnje sada već epske proslave trostruke krune.

Pijani Grealish pobrinuo se da dođe do neugodnog susreta dok je održao urnebesan govor o tome kako se "nije naspavao".

Oglasi

Krilni napadač je sigurno uživao, toliko je žestoko tulumario na Ibizi da mu je trebala pomoć Kylea Walkera da ustane.

Grealish je zatim nastavio slavlje nakon parade odjenuvši pidžamu Dolce & Gabbana u noćni klub.

No dok je bio na pozornici, engleska fudbaler je govorio o tome da je "čurka" koju treba "nahraniti". Natalie mu je pokušala uzeti mikrofon.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pitala je može li uzeti mikrofon kako Grealish mogao pokazati svoje trofeje, ali dočekao ju je hladan tuš i dobila je hlanokrvno ne.

Nastavio je pričati nepovezane stvari, dok je jadna Natalie morala povući sa bine...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi