Sa 19 godina je pronađen mrtav pijan na ulici, danas vrijedi 100 miliona i heroj je fudbalskih boema

Postao je svjetska zvijezda

Sa 19 godina je pronađen mrtav pijan na ulici, danas vrijedi 100 miliona i heroj je fudbalskih boema

Admin Čaušević

Vjerovatno u svijetu fudbala ne postoji igrač koji može toliko popiti alkohola. Oduvijek mu je čašica više bila najveći porok i danas kada je svjetska zvijezda uopšte se nema namjeru promijeniti.

Snimke pijanog Jacka Grealisha nakon osvajanja Lige prvaka su obišle svijet. Sjajni Englez se nije trijeznio danima i noćima nakon historijskog uspjeha.

Poznato je da je engleski napadač slavlje započeo u Istanbulu te se sa ekipom vratio u Englesku odakle je čarter letom otišao na Ibizu kako bi uživao u noćnom životu, a zatim se vratio u Manchester kako bi proslavio sa svojim navijačima.

Grealishu je alkohol oduvijek bio u krvi. Tako je kada je imao 19 godina pronađen na ulici kako u besvjesnom stanju leži poslije noći opijanja.

Kao 19-godišnjak Grealish je pronađen u besvijesnom stanju na ulici

Bilo je to kada je bivši kapiten Aston Ville bio sa prijateljima na odmoru na Tenerifama. Grealish je tada izgledao zaista devastirano.

S godinama je postao sjajan fudbaler što mu je omogućilo da svojevremeno postane najskuplji Englez pošto ga je Manchester City platio 117 miliona eura.

Oglasi

Ono zbog čega mnogi odaju priznanje Grealishu je to što se nije promijenio kao osoba bez obzira što sada ima milione i jako je popularan.

Zbog njegovog načina života sklonog ekstravagantnim stvarima, ali i ludim provodima kao što je to bilo nakon osvajanja Cityjeve trostruke krune mnogi fudbalski boemi na njega gledaju kao heroja.

Postao je određena vrsta ikone na Ostrvu. U prilog tome ide i potpisan sponzorski ugovor sa Guccijem vrijedan više od milion eura.

Nakon osvajanja trostruke krune Grealishovo opijanje je trajalo danima

Inače, na terenu ne uspijeva dobro da igra u kontinuitetu. Pep Guardiola ga vrlo često ostavlja na klupi i generalni je dojam da je precijenjen barem kada je u pitanju vrijednost njegovog kartona.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za Grealisha se može reći da živi život o kakvom je oduvijek sanjao. Za sve to vrijeme ostao je vjeran Sashi Attwood s kojom je počeo izlaziti još sa 16 godina.

Iako je istinski boem za Grealisha je život ipak jedna žena, a javnosti je Sashu predstavio tek na Evropskom prvenstvu prije dvije godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi