Važno je da je mobitel u rukama: Nevjerica u čemu se kod frizera pojavio Jack Grealish

Englez je nevjerovatan

Važno je da je mobitel u rukama: Nevjerica u čemu se kod frizera pojavio Jack Grealish

Admin Čaušević

Fudbaler Manchester Citjya ostavio je svoje fanove u nevjerici  nakon što su primijetili njegov bizaran izbor odjeće prilikom odlaska kod frizera.

Zvijezda Manchester Cityja i reprezentacije Engleske fotografisana je kod frizera, ali fanovi nisu mogli, a da ne primjete neobičan izbor odjeće.

Naime, sjajni fudbaler se mogao vidjeti kako nosi samo svoje bokserice dok mu frizer sređivao kosu.

Zbog čudnog izbora odjeće fanovi su se pitali zašto nije nosio nikakvu drugu odjeću kad je otišao na šišanje.

Grealish se šišao samo u boksericama

"Zašto je go dok je kod frizera?","Samo se šiša u svojim Calvinicama", "Zašto je brat bez majice?", neki su od komentara.

I dok ga je frizer sređivao, Grealish nije ispuštao mobitel iz ruku ubijeđen da će frizer obaviti dobar posao.

Oglasi

Ovaj 28-godišnjak je izgledao zadovoljno kad je frizura bila gotova jer je svojim poznatim dugim pramenovima dodao plave moje.

Iako pokušava da postavlja trendove čini se da u svlačionici Manchester Cityja i nemaju previsoko mišljenje o Grealish izabrao kao igrača Građana sa najlošijim ukusom za odjeću.

Kada je u pitanju terener Grealish u srijedu navečer nije uspio pomoći svom timu izboriti mjesto u sljedećem kolu Carabao Cupa.

Građani su poraženi 1:0 od Newcastlea Uniteda u susretu trećeg kola na St James’ Parku, ali teško je vjerovati da će se taj poraz odraziti previše na ekipu Pepa Guardiole.

Inače, Grealish je u dosadašnjem dijelu sezone poporilično van forme, a u svim takmičenjima je uspio upisati samo jednu asistenciju.

Top Komentari

HBSC
Ja koliko vidim on se sisa u kuhinji, ali posto on para ima kao rasade to jedno znaci, a to je da je frizer dosao kod njega da ga sisa. Novinaru gelipteru
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi