Svijet ismijava umišljenu zvijezdu Cityja: Ostali su dokazi koje ne može da sakrije
Foto - EPA

Grealish na udaru

Svijet ismijava umišljenu zvijezdu Cityja: Ostali su dokazi koje ne može da sakrije

Midhat Šljivak

Manchester City ostao je bez finala Lige prvaka na nevjerovatan način.

Građani su u 90. minuti meča protiv Reala u Madridu imali prednost od 1:0 i 4:3 iz prve utakmice, ali zatim Kraljevi prave čudo, stižu do preokreta i pobjede u produžetku.

Šansu da prelomi ovaj meč u korist Cityja imao je Jack Grealish. On je u finišu imao dvije stopostotne šanse da postigne gol za 2:0, ali mu je prvo Ferland Mendy izbio loptu s linije, a zatim je Thibaut Courtois čudesno skinuo njegov šut.

Nakon utakmice na društvenim mrežama se pojavila objava Jacka Grealisha iz 2014. godine. Tada je kao igrač Aston Ville javno dao podršku nakon prve utakmice protiv Bayerna i pobjede od 1:0.

"Hala Madrid", napisao je 2014. godine na Twitteru Grealish.

Ovaj njegov tweet postao je popularan nakon sinoćnje utakmice u kojoj su Grealish i društvo bačeni na koljenima. Bilo je toliko komentara na njega da je engleski fudbaler reagovao i obrisao je objavu.

Međutim, postoje oni koji su sačuvali screenshot, pa je Grealish postao predmet ismijavanja na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Skupocjeni Grealish koji je plaćen 100 miliona funti na udaru je i navijača Građana koji nikako nisu zadovoljni igrama koje ovaj 26-godišnjak pruža.

On je ove sezone odigrao 36 utakmica i ima učinak od pet golova i tri asistencije. Nedovoljno za igrača od 100 miliona.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sars33
Lik je uso u igru i zamalo zabio gol, imo je 2 ciste sanse za gol, nemojte srat... jedna lopta skinuta sa gol linije, a druga prosla 2 cm od stative
17 0
Arnel925
Auuu napisao da podrzava Real Madrid prije 9 godina kad je bio klinac, auuuuu kakva katastrofa. Hajmo svi plakati sad!!
9 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi