Jadon Sancho je kažnjen zbog loše forme, zna i sam da je to najgora moguća kazna

Nije na spisku selektora Engleske

Jadon Sancho je kažnjen zbog loše forme, zna i sam da je to najgora moguća kazna

Edmir Škorić

Od dolaska u Manchester United Jadon Sancho je drugi igrač, ni sjena onog igrača iz vremena dok je nosio dres Borussije Dortmund.

Sancho je plaćen 85 miliona eura i najveće je pojačanje Crvenih vragova, ali krilni napadač skoro ništa nije pokazao otkako je stigao na Old Trafford.

Ispao je iz forme, nije postigao nijedan gol, nema ni asistenciju, a sada je za to "kažnjen", vjerovatno najgorom mogućom kaznom za njega.

Naime, engleski selektor Gareth Soutghate skinuo ga je sa spiska i nije ga pozvao za mečeve protiv Albanije i San Marina u novembru.

Izvan kadra su i Kieran Tripper te štoper Milana Fikayo Tomori, dok se u sastav vraćaju Trent Alexander-Arnold, Marcus Rashford i Jude Bellingham.

Spisak Engleske:

GOLMANI: Sam Johnstone (West Brom), Jordan Pickford (Everton), Aaron Ramsdale (Arsenal)

DEFANZIVCI: Trent Alexander-Arnold (Liverpool), Ben Chilwell (Chelsea), Conor Coady (Wolves), Reece James (Chelsea), Harry Maguire (Manchester United), Tyrone Mings (Aston Villa), Luke Shaw (Manchester United), John Stones (Manchester City), Kyle Walker (Manchester City)

Potražite više informacija na temu Premier league:

VEZNJACI: Jude Bellingham (Borussia Dortmund), Jordan Henderson (Liverpool), Mason Mount (Chelsea), Kalvin Phillips (Leeds), Declan Rice (West Ham), James Ward-Prowse (Southampton)

NAPADAČI: Tammy Abraham (Roma), Phil Foden (Manchester City), Jack Grealish (Manchester City), Harry Kane (Tottenham), Bukayo Saka (Arsenal), Marcus Rashford (Manchester United), Raheem Sterling (Manchester City)

Top Komentari

user1614932756
A ionako ga nije ni koristio onaj idiot
2 0
Siporex
Pa kako da ima gol ili asistenciju kada ga idiot ubaci 5-10 min pred kraj?? Toliko placen,zatim Van de Beek ali klupa...bitno da mu Fred igra jb ga on u gujcu!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti