Jagodić: Najvažnije je da smo pobijedili, igrači su bili pod pritiskom

Jedinstvo savladalo TOŠK

Jagodić: Najvažnije je da smo pobijedili, igrači su bili pod pritiskom

Jedinstvo iz Bihaća pobjedom nad TOŠK-om vratilo se na pobjednički kolosijek. Crveno-bijeli su u okviru 4. kola Prve lige FBiH slavili na domaćem terenu sa sigurnih 2:0, a golovi su bili djelo Miloša Galina i Sinana Samardžića.

Nakon utakmice zadovoljstvo zbog pobjede nije skrivao ni šef stručnog štaba Vlado Jagodić, međutim istakao je kako postoje stvari na kojima njegov tim još mora poraditi...

"Svaka utakmica ima svoju težinu, pa tako i ova protiv TOŠK-a, koji je pokazao da nije nimalo naivan protivnik. Igrači su nakon poraza od Veleža bili pod velikim pritiskom, morali su ovu utakmicu dobiti po svaku cijenu, u čemu su na kraju uspjeli i čestitam im na tome", kazao je Jagodić, pa potom dodao:

"Međutim, postoje stvari na kojima još moramo raditi. Zamjeram igračima što s igračem više na terenu nisu odigrali kako treba, trebali su rutinski privesti meč kraju, a ne da se pate. Tek poslije određenih izmjena uspjeli smo postići drugi gol. Mora to biti još bolje. Ipak, na kraju je najbitnije da smo slavili i da imamo devet od mogućih 12 bodova. Sada u miru možemo sanirati određene stvari i poraditi na greškama koje smo činili."

Zahvalio se i publici koja je ponovo u velikom broju podržala Jedinstvo.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Želim iskoristiti priliku i da se zahvalim našim vjernim navijačima koji su i ovoga puta bili 12. igrač", poručio je Jagodić.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije