Jagodić: TOŠK dolazi rasterećen, moramo slaviti

Održana konferencija za medije

Jagodić: TOŠK dolazi rasterećen, moramo slaviti

Dan uoči utakmice protiv TOŠK-a, u prostorijama Jedinstva iz Bihaća je održana konferencija za medije.

Prošlosedmični poraz od Veleža nije poremetio atmosferu niti planove crveno-bijelih, što su danas pred prisutnim medijima ponovili i šef stručnog štaba Vlado Jagodić i ofanzivac Sinan Samardžić koji vjeruju u trijumf nad TOŠK-om.

"Iza nas je poraz od Veleža koji moramo zaboraviti što prije. Proteklih dana dosta smo vremena potrošili na lociranju negativnih stvari, a što više gledam, sve mi je teže. Nismo uopšte izgledali toliko loše, mada kada igraš gotovo 40 minuta s igračem manje mnogo je teško. Na kraju smo platili ceh za pogreške koje se više ne smiju dešavati", osvrnuo se Jagodić na početku na meč protiv Veleža, pa potom najavio predstojeći duel.

"TOŠK je izuzetno nezgodan protivnik, koji u Bihać dolazi rasterećeno, jer su na otvaranju sezone ostvarili rezultate iznad očekivanja. Dali su šest pogodaka, a primili tek dva, što nije mala stvar. Ipak, mi moramo gledati sebe. Vjerujem da ćemo biti na nivou, dominantni u odnosu na protivnika i na kraju ostvariti pobjedu", kazao je Jagodić.

Jagodić neće moći računati na Ekrema Hodžića, koji je protiv Veleža zaradio isključenje, a upitno je još nekoliko igrača.

"Pripremu utakmice nam pomalo otežava što bi uz Ekrema još možda neko mogao propustiti sutrašnji meč. Tek jučer su se treninzima vratili Samardžić, Radosavljević, upitan je i Jašarević, kao i Irman Hodžić koji se žali na bolove u leđima."

Samardžić je optimističan pred TOŠk.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Izvukli smo pouke iz prošlosedmične utakmice. Sada nam dolazi TOŠK, neće biti lako, ali vjerujem kako pobjeda neće izostati uz podršku navijača."

Također, uz Jagodića i Samardžića predstavnicima medija se obratio i direktor kluba Adnan Bajrić, koji se, između ostalog, zahvalio na dosadašnjoj podršci koju Jedinstvo uživa u gradu na Uni.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi