Poraz Jedinstva

Jagodić: Sami sebi smo zabili pogodak, to je nevjerovatno...

Sasvim očekivano Jedinstvo je upisalo poraz u Mostaru.

 Bišćani su veoma oslabljeni u drugom dijelu sezone, te je Velež bio veliki favorit.

Završilo je 2:0, a svoje viđenje susreta dao je trener Jedinstva Vlado Jagodić.

"Nije bilo ni očekivati da mi možemo 90 minuta da pariramo ovakvom Veležu. Velež je imao pun stadion, vjerne navijače, a mi smo imali dječiji vrtić. Tu je sedam igrača do 21 godine. Nije realno da mi pariramo, izuzev da ne primimo onako glup gol. Ovo nam je treća prvenstvena utakmica gdje nismo dali gola. Prvu gol je prelomio utakmicu", kazao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Kod 0:0 smo imali zicer, a onda zabili smo sami sebi gol. Nevjerovatno da vraćamo loptu glavom, a golman se ne vrati i da lopta ide u okvir gola", dodao je iskusni stručnjak.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije