Jagodić zabrinut pred Igman

Može li Jedinstvo do pobjede?

Jagodić zabrinut pred Igman

S. Mlaćo

Pred nogometašima Jedinstva sutra je veoma važna domaća utakmica protiv Igmana iz Konjica. Bišćani nemaju prava na kiks i vjeruju da će obradovati svoje navijače.

Nakon poraza u Vitezu (3:0) bili su razočarani, ali sada su svjesni da moraju misliti samo na sutrašnji meč.

"Nije realno da izgubimo 3:0. Primili smo drugi i treći pogodak u tri minute i to se ne smije desiti. Polako se približva kraj prvenstva, sve je manje bodova u igri, a mi smo polako u sve nezavidnijoj situaciji. Nijedna pobjeda neće doći sama od sebe", kazao je šef struke Jedinstva Vlado Jagodić.

Najavio je i subotnji meč.

"Igman je jedna od ugroženijih ekipa na tabeli. Mi moramo što prije doći do pobjede, to svi znamo", dodao je Jagodić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Svjesni smo važnosti meča i znamo da bi nam ta tri boda bila veoma važna. Voljni momenat ne smije doći u pitanje, igramo kući i našem terenu. Pozivam publiku da dođe i podrži nas, njihova podrška nam mnogo znači", kazao je prvotimac Jedinstva Momir Zečević.

Sutrašnji meč Jedinstva i Igmana igra se sa početkom od 17:00 sati.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi