Jeste li ga zaboravili? Pogledajte sjajnu asistenciju Mate Jajala na Olimpicu

Sjajan meč odigrali Lazio i Udinese

Jeste li ga zaboravili? Pogledajte sjajnu asistenciju Mate Jajala na Olimpicu

E. Ganibegović

U okviru 15. kola Serije A sjajan meč sinoć su odigrali Lazio i Udinese.

Vidjeli smo čak osam golova i tri crvena kartona, a meč na Olimpicu završen je rezultatom 4:4.

Prvi su u vodstvo došli gosti, a nakon sjajne asistencije povremenog bh. reprezentativca Mate Jajala pogodio je Beto u 17. minuti meča.

Taj i sve ostale golove pogledajte u videozapisu.

Jajalo je sinoć igrao do 63. minute kada ga je zamijenio Arslan. Inače, Mati je ovo bila tek peta utakmica ove sezone u Seriji A i prva asistencija.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Nakon što je skupio skromne 23 minute u prva tri kola protiv Juventusa, Venezije i Spezije, igrao je još protiv Intera krajem oktobra.

Ovaj 33-godišnjak je za reprezentaciju BiH odigrao 11 utakmica, a posljednju u onoj pobjedu protiv Lihtenštajna (0:3) krajem 2019. godine u posljednjem kolu kvalifikacija za EURO 2020. Na tom meču je također upisao asistenciju.

Top Komentari

King_Kenny
...kako cu zaboraviti njegove velicanstvene partije u dresu reprezentacije,mnogobrojne golove i asistencije...cuveni Mato Lajalo.
6 2
Malmi_Suomi
Kako ćemo zaboraviti našeg Mato Jajalo-u, legendu našu BH katoličku?! To je primjer jednog VELIKOG ČOVJEKA koji je uvijek gledao da da 110% za repku i da igra srcem za Bosnu i Hercegovinu i nikada se nije ni preispitivao jeli uradio " pametan posao " ( mislim na igranje za BiH ). p.s. znam ga osobno / lično
5 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi