Jajalo asistirao u pobjedi Palerma

Reprezentativac BiH

Jajalo asistirao u pobjedi Palerma

Fudbalski reprezentativac BiH Mato Jajalo upisao je asistenciju u današnjoj pobjedi Palerma. 

Palermo je u okviru 16. kola italijanske Serie B gostovao kod Avellina i na kraju upisao sigurnu pobjedu od 3:1, iako je od 42. minute igrao s igračem manje na terenu.

Gosti su do prednosti stigli u 36. minuti nakon što je Molina nespretno pogodio vlastitu mrežu, a na novi gol čekalo se do početka drugog poluvremena. U četvrtoj minuti nastavka Gnahore je udvostručio prednost, da bi u 77. minuti Nestorovski na asistenciju Jajala povisio na 3:0.

Do kraja meča domaći su uspjeli ublažiti prednost Palerma, a gol za konačnih 4:1 postigao je Asencio.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jajalov Palermo se nakon ove pobjede nalazi na prvom mjestu i na dobrom je putu da se ekspresno vrati u elitni rang italijanskog fudbala.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi