Jajalo na popisu igrača koji su podbacili u Seriji A
Foto: EPA

Bh. reprezentativac

Jajalo na popisu igrača koji su podbacili u Seriji A

Kao i na kraju svake fudbalske sezone, biraju se pojedinci koji su se istaknuli na pozitivan, ili negativan način u svojim timovima. 

Da iznese svoj stav po pitanju najvećih razočarenja sezone u Seriji A prvi se odvažio italijanski portal tuttomercatoweb.com. Dakako, nisu tu igrači koji su najlošiji u ligi, već oni od kojih se ove sezone, s obzirom na njihovu kvalitetu i potencijal, očekivalo mnogo više. 

Među onima koji se nisu pokazali u najboljem svjetlu je i bh. reprezentativac Mato Jajalo. Član Palerma nije igrao u skladu s očekivanjima, kao ni njegov klub koji je ispao u niži rang, a kroz ankete novinara na kraju se našao na neslavnom spisku. 

Među razočarenjima sezone još su: Sala, Biraghi, Anđelković, Munoz, Oikonomou, Salcedo, Marilungo, Krafth, Pulgar, Tomović, Crescenzi, Brugman, Pucciarelli, Hiljemark, Fornasir, Murillo, Padoin, Galdaniga i Gonzalez. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Jajalo je zbog ispadanja Palerma izrazio želju da promijeni tim. Špekuliše se kako su za njegove usluge zainteresovani bundesligaši Hoffenheim i Mainz.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi