10

Komentari (10)

pero98
Vidim Plemic, i to je razlika između nas i njih. Sto kod nas nije bitno je li Kek slovenac ili ne nego koliko zna ili ne zna. Sto kod vas u Zrinjskom nije bitno sto je po nacionalnosti Bilbija. Zato je Ri igrala kontra Seville, Betisa, Lyona, Feyernoorda, Milana, Aeka, Olympiacosa, Napolija, Sociedada a Zrinjskom malo falilo do skupina ove sezone. A njih nema nigdje.
pero98
Sretno Rijeko moja u Koprivnici.
nakopitam
Ufuro se seljacic, misli da je strucnjak.
pero98
Ajmo redom, ispravi me ako grijesim, Rijeka je bila osma na tablici u zimskoj pauzi sa 15 bodova. Sad su treci sa 44 boda. Imaju svega tri poraza i 2 remija u proljetnom dijelu. Činjenice su na Jakirovoj strani.
goku_iz_sirokog
plemic
vidiš pero kako je nama ovdje. ako "nisi naš" ne valjaš unatoč nevjerovatnim rezultatima. i tko ti to govori? oni dvozubi.
nakopitam
Moja cijela familija je mijesana, jebbem ti matter zadojenu i opterecenu sa tim glupostima
pero98
Aaauuuu vidi vidi nakopitam je fini odgojeni mladic. Sigurno je pripadnik Ultrasa iz Vinkovaca ili Torcide.
nakopitam
Nisam sine pero niciji pripadnik. Gotovim Sarajevo i Zrinjski, cisto iz sportskih razloga. Sve ostale postujem, osim skretnicara jer su bezmozgasi i prosijaci kojima su uzori i legende osudjenici koji su slavili paljenje Grbavice, ubijanja i progone i koji su veci mitomani od prekodrinskih neandertalaca, i borca koji je sve osim sportskog kolektiva.
pero98
To se vidi za Zrinjski kako ih gotiviš iz sportskih razloga, zato i pljuješ po njihovom bivšem treneru ali neka zato će biti opet prvaci a Rijeka otići u Europu.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.