Zatraženo očitovanje aktera "ulične tuče" u Trebinju

Slučaj "Jakirović, Ivančić i Milović": Video zapisi kao dokazni materijal

28

Komentari (28)

lalinjo
Cijelu snimku prikažite lažovi iz Trebinja...
denimen9
Marko Maksimović em' bolji trener, em' veći gospodin!
lalinjo
Bolji trener,hahahahaahahahahaha
pjanke.sa
Ma majstore gdje ce Marko biti bolji trener? Ja mrzim Zrinjski i sve nacionalisticke klubove, ali nemoj da se lazemo. Ne kazem da je ovaj neki strucnjak veliki ali moze stati medju pet trenera PLBiH vec sada, a Marko… nemam ocjene za njega nikako.
VenamaHrabrih
Dok se slučaj "ispita", u tom će pauza, pa će vinovnici odraditi kaznu tokom zimskih priprema, u skladu sa smjernicama kriminalnog Saveza. Da su u pitanju sarajevski klubovi, odluka bi bila donijeta na vanrednoj telefonskoj sjednici.
pjanke.sa
Tako je dobice Jakirovic 3 mjeseca i 1000KM kaznu (odradice vise od pola na pripremama) a veca ce biti za pomocnog trenera Sarajeva za verbalni sukob. Pare na ovo stavljam.
antikomunist
Da vidimo..Hasic nije bio ni blizu ali je kaznjen dvije godine...Velezov stadion je bio 50 km od mjesta gdje se desio"najveci incident" ali je prisiven KLUBU umjesto eventualno pojedincu. I sve se zasnivalo na "rekla kazala".Sada imamo SNIMKE na kojima se SVE vidi.Da vidimo koliko su "ugrozeni" u stvari "ugrozeni", koliko ce fasovati Jakirovic i onaj mu pomocnik a koliko KLUB .Jer i Velez je drasticno kaznjen za nesto sto NIJE uradio. I ODMAH je suspendovan- istu noc,zasjedala kao ta SNSD/HDZ/TROJKA komisija i zveknula Velez kao nikada nikoga u istoriji bh fudbala. A bez dokaza. Sad ih imamo...bas me interesuje sta ce reci...Jer nije odmah komisija zasjedala, vec je proslo iha ha vremena...
umzm12123
Hasic je otvoreno upozoren dva puta na promicanje mrznje i nasilja prije tog incidenta,prije nego sto glavom ides kao budala koja i jesi procitaj kako i jest
Jugovina
Tebi je isto kad zapale auto u kojem su ljudi s obicnim naguravanjem?
umzm12123
Debilcina obicna zatucana...
crnoicrveno
@umzm12123 nije antikomunist cist sa glavom, on je plod incesta sa ucescem kerova i majmuna, necovjek koji je zatucani sda bot i uz sve to nepismen, nemojte da mu zamjerite, jos oca doji
vence
@Jugovina ko je zapalio auto? Hasić? Velez? Imas li i ima li iko ijedan dokaz da Hasic klub Velez imaju s tim ista? I da jesu..trebal8 je proci barem kojo dan da to dokazu..jok, Vico ujuzrp kaze da ce Hasic biti kaznjen 2 godine. Odakle mu pravo. I tuzi i sudi, a? I da, ni na koji nacin ne opravdavam prekid utakmice i utrcavanje navijaca na teren i dovodjenje u opasnost vinovnike dogadjaja..i tu klub, bilo oji da je treba kazniti zbog propusta u organizaciji.. A auto je mogao zapaliti bilo kakav narkoman kome je Beus, Vico, Osim il bilo ko dr dao petobu i nasuo mu gorivo da prati sudiju i uradi zlodjelo. Budi fer i odgovori, a ne usutiti se o ckapi
pjanke.sa
Kada Hasica vidis blizu zapaljenog auta i da se potuce sa nekim, onda mozes uopste porediti situaciju. Jakirevic je snimljen da se tuce!!! Halo debili to je sportski radnik, mora dobiti kaznu minimum godinu dana iskljucenja!!! A onaj majmun kapiten Leotara sto ga je napao prvi, tako vi kazete, njemu onda treba dati 2 godine zabrsne babvljenja fudbalom.
Klicko
@Mostarac94 hmmm šta kažeš na stašeU brat?Sjeme im se zatralo
Klicko
Gazi stašeU sjeme im se zatralo
umzm12123
Cekamo te,dodji nemoj bezze cekati
Klicko
@umzm12123 dođite kad normalan narod spava,upadnete u 4 ujutro i bacite kamen sa Starog mosta i onda bježmooooooo
VenamaHrabrih
Kad kažeš *****e, na šta konkretno misliš, budući da su 52% Crne legije činili muslimani? Pojašnjenje: Crna legija dio postrojbi NDH, osnovana od strane UNS (*****ke Nadzorne Službe), zadužena za logore i pandan nacističkom SS-u.
umzm12123
Opet ti govorim,dodji do kluba navijaca i kreni gaziti,nemoj samo pisati kako treba vako nako,jednom skupi muda i kreni
Klicko
@umzm12123 kad krenem onda će bit nemoj klicko nismo znali,ta nisam jednom prebijao bivše veležovce
umzm12123
Opet trosis vrijeme bezveze,a mogao si vec stici...Dodji ubleho sta cekas sad ti je pravo vrijeme
lalinjo
Reci ti meni kralju,jel ti znaš tko su bile U i tko je sve bio u tim postrojbama,malo prouči,pa se javi sa odgovorom.
rodjeni95
E moji bosnjaci.
user1665931807
Beus će da sredi to,
pjanke.sa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.