Jakirović upozorio na sudije: Prijeti se našim ambicijama

Dočekuju Rijeku

Jakirović upozorio na sudije: Prijeti se našim ambicijama

S. Mlaćo

Nogometaši Gorice u nedjelju na svom stadionu dočekuju Rijeku.

Nogometaši Gorice u nedjelju na svom stadionu dočekuju Rijeku.

Bit će to veoma zanimljiv meč i očekuje se dosta uzbuđenja, a Gorica je kvaliteta pokazala u prošlom kolu kada je namučila Dinamo.

I ove sezone Goricu sa klupe predvodi nekadašnji bh. reprezentativac Sergej Jakirović.

Zamjerki je imao na suđenje.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

"Primijetio sam da moji igrači ne dobivaju upozorenja, već se ide direktno sa žutim kartonom. Za identičan prekršaj Dinamo je dobio samo upozorenje. Slažem se da je Sukov drugi prekršaj bio za žuti, a potom i crveni, ali ovo nije prvi put da se prijeti našim ambicijama. Deset puta smo dosad igrali s igračem manje. Ja slobodno na treningu mogu vježbati taj segment igre. Mogu izbaciti igrača i ajmo, što ćemo i kako ćemo", kazao je Jakirović.

Gorica se trenutno nalazi na šestom mjestu 1. HNL.

Top Komentari

pero98
Jakiroviću, nadam se da će te sutra izgubiti. Forza Fiume.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi