Jakirović: Svaki trener donosi novu energiju

Jakirović: Svaki trener donosi novu energiju

A. Beganović

U okviru 23. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u Mostaru će sutra snage odmjeriti Zrinjski i Sloboda.

Obje ekipe u ovaj meč ulaze nakon loših partija u prošlom kolu, a Plemići imaju i velikih problema u kadru što je potvrdio i trener Sergej Jakirović.

"Imamo problema u kadru. Nedostaje nam šest igrača koji su u najužoj konkurenciji za tim. Sutra će neki igrači dobiti priliku i očekujem da će opravdati povjerenje i pokazati da mogu nositi dres Zrinjskog", rekao je trener Plemića i dodao:

"Imamo dva poraza uzastopno, a Sloboda tri. Zato su i promijnenili trenera, a svaki trener donosi neku novu energiju, no treneri ne igraju. Sigurno da će pokušati nešto 'ušićariti', svako ima svoju računicu i zato se trenira. No, ako mi budemo pravi, sigurno ćemo se pitati za mnoge stvari".

Najviše problema Jakiroviću zadaje zadnja linija.

"Za zadnju liniju imamo jednog stopera, no pronaći ćemo 'četvorku' koja to može iznijeti i uvjeren sam da će biti kako treba. Trebamo igrati svoju igru, ne smijemo se nikog bojati. Dobro je što dolazi pauza radi povrijeđenih igrača, mislim da će se oporaviti do narednog kola".

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sarbit2019
Ovaj Jakirovic bas cudna biljka Pobjedi FK Sarajevo u PL sve stimalo nema iznenadzenja najava titule dvije utakmice poslje HAOS problemi kako to Jakirovicu?
2 2
Sliver
Reko ti je Vinko da ne lazes
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi