Nije samo Davies - Real Madrid iz Bayerna dovodi još jednu veliku zvjiezdu
Jamal Musiala želja je Real Madrida.

Musiala na radaru Kraljeva

Nije samo Davies - Real Madrid iz Bayerna dovodi još jednu veliku zvjiezdu

E. Ganibegović

Real Madrid na ljeto se planira opasno pojačati. Na radaru imaju i Daviesa iz Bayerna, ali on nije jedini iz tog kluba kojeg žele.

Kylian Mbappe je najzvučnije pojačanje Real Madrida za predstojeće ljeto i to se već zna. No, Kraljevi ne planiraju stati samo na njemu.

Kako je već poznato, u Madrid će stići i Ethan Mbappe, Kylianov mlađi brat koji igra u veznom redu i koji tek treba da stasa u ozbiljnog fudbalera.

Osim toga, Real Madrid na radaru ima i Alphonsa Daviesa, brzonogog lijevog beka minhenskog Bayerna, ali on nije jedini iz tog kluba koji bi mogao u glavni grad Španije.

Jamal Musiala u Real Madrid?

Španski mediji prenose kako je Real Madrid zainteresovan da u svoje redove iz minhenskog Bayerna dovede i 21-godišnjeg Jamala Musialu.

Manchester City, Liverpool i Chelsea ga također žele, pa Real Madridu neće biti tako lako da ga dovede, no Kraljevi neće odustati sve do posljednjeg momenta.

Oglasi

Navodno mlada zvijezda ne želi da produži ugovor s Bayernom što Real Madrid vidi kao idealnu priliku, no cijena za njegove usluge je paprena.

Real Madrid bi za usluge Jamala Musiale Bayernu mogao platiti najmanje 93 miliona eura, ali ostaje da vidimo šta će biti od toga.

Ugovor s aktuelnim prvakom Njemačke ima do ljeta 2026. godine, što daje Bayernu prostora da se "kocka" još ovo ljeto i ne proda ga za bilo kakvu cifru.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Podsjetimo, Musiala je kao dijete otišao u Southampzon iz Lehnerza, pa zatim i u Chelsea, no u U17 kategoriji stiže u Bayern gdje je i danas.

Ove je sezone nastupio na 28 utakmica i postigao devet pogodaka uz četiri asistencije.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

user1692786230
Mogu da samo na san musiala
0 0
Gvardijan
Zalosno da se jedan tako veliki klub pravj i opstaje na igracima iz inostranstva.Za godinu - dvije u njemu nece biti niti jedinog Spanca koji je ponikao u njihovoj skoli fudbala.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti