Ovaj čovjek je zvijer: Milner ponovo osramotio saigrače na početku priprema za novu sezonu

Najbolji sedmu godinu zaredom

Ovaj čovjek je zvijer: Milner ponovo osramotio saigrače na početku priprema za novu sezonu

E. Čaušević

Iako ima već 36 godina James Milner je i dalje u fizički nevjerovatnoj formi.

Milner je poznat po tome što u svaku sezonu ulazi maksimalno spreman, te za njega nema opuštanja ni tokom pauze između dvije sezone.

Igrač Liverpoola je to dokazao ponovo jer je na startu priprema ponovo rasturio testove, te je posramio i ovaj put svoje saigrače, a neki od njih su dosta mlađi od njega.

Naime, Milner je sedmu godinu zaredom pobijedio na testovima fizičke spreme i pokazao da je i dalje u nevjerovatnoj formi iako je na zalasku karijere.

Ovaj 36-godišnjak je posramio mlađe igrače Liverpoola jer ih je u potpunosti nadmašio na ovim testovima, te je pokazao da će i u novu sezonu ući maksimalno spreman.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Iako je za njega ovo već 21. sezona u engleskom Premiershipu i dalje je nevjerovatno motivisan i spreman za nove izazove.

Joe Gomez je bio odmah iza Milnera po rezultatima, ali ni ovaj 25-godišnjak se nije mogao nositi sa veteranom Redsa. I Jurgen Klopp je bio oduševljen, te je čestitao Milneru na sedmoj uzastopnoj pobjedi.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

King_Kenny
...nije ni cudo da ne mogu osvojiti EPL i LP ako je ovaj Metuzalem najspremniji...Klopp potjeraj te lijencuge...
0 3
pitariistok
Atleticar...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi