Klub prodao Jamesa, ali sreća im je trajala nekoliko minuta
Foto - EPA

Saopštio im da ne želi ići

Klub prodao Jamesa, ali sreća im je trajala nekoliko minuta

M. Šljivak

Katarski Al Rayyan odlučio se riješiti kolumbijske zvijezde Jamesa Rodrigueza (30).

Posrnula zvijezda nije pokazala ništa spektakularno u dresu katarskog kluba, a i njima je već previše igrača koji im se ne isplaćuje jer pruža premalo za 12 miliona eura koliko dobija na račun i odlučili su ga prodati.

Tako su danas dogovorili prodaju 30-godišnjeg ofanzivca. Postignut je dogovor s brazilskm Botafogom za cifru od 5.6 miliona dolara, no zatim je uslijedio šok. Nekoliko minuta kasnije javio se ovaj fudbaler s jasnim stavom.

James odbija da ode u Brazil. Njegova želja je da ponovo zaigra u evropskom fudbalu. Spreman je napustiti Katar, ali za odlazak u Brazil ne želi da čuje.

Al Rayyan će tako morati da traži novo rješenje za Kolumbijca. Ništa osim Evrope ne dolazi u obzir i vidjet ćemo gdje će na kraju James završiti.

U bogatoj karijeri ovaj 30-godišnji fudbaler nastupao je za kolumbijski Envigado, argentinski Banfield, te Porto, Monaco, Real Madrid, Bayern i Everton.

Top Komentari

HarisADP
Moderni fudbal, poserem ga! Sta je samo desetki unistila prokleta, odvratna 433 holandska formacija fuj
5 4
user1652626453
Vec mu je trideset jbm ti sve kao da je juce potpisao za real
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi