To niko nije očekivao: James će u finalu Lige prvaka navijati za Liverpool, pa je objasnio zašto

Neočekivana izjava Kolumbijca

To niko nije očekivao: James će u finalu Lige prvaka navijati za Liverpool, pa je objasnio zašto

E. Čaušević

James Rodriguez odlučan je da napusti Katar nakon nešto više od pola godine i ponovo se vrati u Evropu.

Kolumbijac je u oktobru prošle godine sve iznenadio odlaskom iz Evertona u katarski Al Rayyan, ali to je bila bogata ponuda koju očito nije mogao da odbije.

Ipak, već sada se pokajao i priznao je da će mu u ljetnom prelaznom roku glavni prioritet biti da se vrati u Evropu i ponovo zaigra na najjačem klupskom nivou.

James je putem Twitcha pričao o svojim planovima i budućnosti u karijeri, ali se dotakao i trenutnih stvari u svijetu fudbala. U centru pažnje našla se njegova izjava povodom finala Lige prvaka.

U finalu Lige prvaka će igrati njegov klub Real Madrid s kojim je on uspio da osvoji ovaj trofej i to u dva navrata. Protivnik Kraljeva je Liverpool, ali je James sve iznenadio kada je rekao da bi volio da Redsi pobijede.

Njegova izjava iznenadila je fudbalsku javnost, ali se James potrudio da objasni zašto će navijati za Liverpool u finalu Lige prvaka protiv Real Madrida.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Volio bih da Liverpool osvoji Ligu prvaka. Imam dosta prijatelja u Real Madridu i to je odličan tim, ali zbo Lucha (Luis Diaz) želim da Liverpool pobijedi i osvoji taj trofej", rekao je James.

Podsjećamo, finale Lige prvaka između Liverpoola i Real Madrida igra se 28. maja u Parizu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

King_Kenny
...bez brige,Lucho uzima trofej LP vec u prvoj sezoni u Liverpoolu...dom penzionera iz Madrida nema nikakve sanse,istrosili su svu srecu za narednih 10 godina u prethodnim utakmicama.
1 5
denimen9
Zato što je derpe, pa vidi mu glave hahaaha.
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi