Blistavi osmijeh je opet na Jamesovom licu: Zabio je dva identična gola, samo je zamijenio noge!

Kolumbijac u strašnoj formi

Blistavi osmijeh je opet na Jamesovom licu: Zabio je dva identična gola, samo je zamijenio noge!

A. Čaušević

James Rodriguez se preporodio odlaskom iz Real Madrida i prelaskom u Everton gdje ga je u život vratio Carlo Ancelotti. 

Sjajni Kolumbijac na startu sezone igra fenomenalno. Iskusni veznjak je direktno učestvovao kod pet golova na pet utakmica popularni Karamela.

To znači da je već sada uspio nadmašiti svoj učinak iz prošle sezona kada je u dresu Reala zabio jedan gol i upisao dvije asistencije.

U utakmici protiv Brightona Rodriguez je u razmaku od 20-ak minuta uspio postići dva identična gola, samo je zamijenio noge.

Potražite više informacija na temu Premier league:

U 52. minuti je ostao sam na drugoj stativi i mirno je pogodio lijevom nogom. U 70. minuti praktično ista situacija samo Kolumbijac mrežu trese desnom nogom.

Prvi Jamesov gol pogledaje ovdje, a drugi ovdje.

Top Komentari

Bajernovac
drago mi zbog njega ali ovo je bilo teze omasiti vec pogoditi,,svaka cast,,,
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi