James sve šokirao novom frizurom, a onda se obrukao na terenu

Zaigrao nakon skoro dva mjeseca

James sve šokirao novom frizurom, a onda se obrukao na terenu

E. Čaušević

James Rodriguez je prije dva mjeseca sve iznenadio odlukom da napusti Everton i potpiše za katarski Al-Rayyan.

James je u Everton stigao kao veliko pojačanje iz Real Madrida na ljeto 2020. godine i imao je solidnu sezonu na Goodisonu, ali dolazak Rafaela Beniteza na mjesto trenera mu nije najbolje odgovara.

Benitez je tražio od Jamesa da na svakom treningu daje sve od sebe i izbori se za mjesto u početnoj ekipi, ali Kolumbijac očito nije smatrao da treba tako da radi.

Na kraju je izgubio mjesto prvotimca i odlučio je da napusti klub. Iako je imao neke ponude iz Evrope odlučio je da karijeru nastavi u Kataru što je bilo ogromno iznenađenje.

Ipak, dolaskom u Katar se samo nastavila noćna mora. Već na svojoj četvrtoj utakmici za Al-Rayyan je dobio crveni karton jer je udario sudiju, a kasnije suspendovan na skoro dva mjeseca.

Kolumbijac se konačno danas vratio na teren, ali je sve šokirao svojim novim izgledom. Ofarbao je kosu u plavu boju i postao je glavna tema na društvenim mrežama.

Koliko je daleko od forme najbolje je pokazala situacija na današnjem meču protiv Qatara, u kojem je njegov tim poražen sa 1:0, kada je promašio zicer i obrukao se.

James je svojevremeno bio jedan od najvećih talenata na svijetu, ali je u karijeri donosio niz pogrešnih poteza koji su ga na kraju koštali. Iako ima tek 30 godina jasno je da je daleko od prave forme, a odlazak u Katar potvrdio je da više nije toliko ni motivisan što se tiče fudbala.

Top Komentari

burazengija
Ja kontao mrtvi zicer a ono....
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi