James više neće igrati ove godine nakon što je udario glavnog sudiju

Nevjerovatna glupost Kolumbijca

James više neće igrati ove godine nakon što je udario glavnog sudiju

E. Čaušević

Fudbaleri Al-Rayyana sinoć su poraženi u gostima protiv Al Arabija sa 2:1, a meč je obilježio James Rodriguez.

James je prije nekoliko sedmica odlučio da napusti Everton i iznenadio je sve odlukom da karijeru nastavi u Kataru.

Kolumbijac je potpisao za Al-Rayyan, ali mu u Kataru ne ide kako je planirao. James je daleko od prave forme, a odlazak u daleki Katar mu izgleda nije bila baš najbolja odluka.

Da stvar bude gora sinoć je dobio crveni karton nakon što je udario sudiju. Sudija mu je prvo pokazao žuti karton zbog čega je James žestoko reagovao i po ruci je udario sudiju koji mu je potom opravdano dao crveni karton.

Mediji u Kataru zgroženi su takvim ponašanjem Jamesa koji će sigurno dobiti žestoku kaznu. James će najvjerovatnije biti suspendovan i neće imati pravo da igra do kraja ove godine.

James bi mogao biti suspendovan i na duži period zbog čega se već špekuliše da bi u januaru mogao da napusti Katar i ponovo promijeni klub.

[twitter]https://twitter.com/AAbdou27/status/1454521870674505734[/twitter]

Promo

Top Komentari

Klicko
Kontam patosiro ga kad dohvatio ga po ruci haha
6 1
GiS
Hajde da ga je bar ko covjek pukao, nego debil ce popusiti kaznu toliku jer ga je pomilovao, pa druze ako vec radis tako nešto, bar ga pukni ko covjek
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi