James Rodriguez stigao i obavio prvi trening pred start nove sezone

Sjajni Kolumbijac

James Rodriguez stigao i obavio prvi trening pred start nove sezone

A. Čaušević

Među fudbalerima čije se ime najviše spominjalo tokom ove fudbalske pijace nalazi se i James Rodriguez. 

Čekajući konačnu odluku o svojoj budućnosti sjajni Kolumbijac se pridružio igračima Real Madrida i obavio prvi trening pred novu sezonu.

Od posljednjeg Jamesovog treninga u opremi Reala prošlo je čak 787 dana. Bilo je to dan uoči finala Lige prvaka 2017. godine kada je Zinedine Zidane definitivno prekrižio.

Nakon toga odlični veznjak je poslan u Bayern na dvogodišnju posudbu, Bavarci su odlučili da ne otkupe njegov ugovor i sada on u iščekivanju definitivne odluke u kampu Valdebebas trenira s igračima Reala.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Za Rodrigueza su najviše zainteresovani Atletico Madrid i Napoli, a posljednjih dana se špekuliše i o mogućem ostanku u Kraljevskom klubu.

Inače, ovaj 28-godišnjak s Real Madridom ima ugovor s Realom do ljeta 2021. godine, a za njegov igrački karton Los Blancosi žele najmanje 40 miliona eura.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mase007
Igracina.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi