Slavnom fudbaleru (31) nije bilo ravnog, sada vikende umjesto na terenu provodi sa striptizetama

Nevjerovatan pad 31-godišnjaka

Slavnom fudbaleru (31) nije bilo ravnog, sada vikende umjesto na terenu provodi sa striptizetama

Admin Čaušević

Bez ikakve sumnje u jednom trenutku je bio najbolji na svijetu. Ali nagla slava mu je umjesto uspjeha donijela strmoglavi pad. Otišao je toliko daleko da je postao Kralj striptiz klubova u evropskom metropoli i to u svojim najboljim fudblaskim godinama.

Prljavi veš na vidjelo obično izađe tek nakon što se završi jedna priča. Navijači poznatog evropskog kluba su nakon neuspjeha odlučili da prekinu šutnju i da otkriju istinu o svemu što se dešavalo proteklih mjeseci.

Kada je stigao postao je ubjedljivo najveća zvijezda u ligi, očekivala se renesansa, ali je uslijedilo još veće poniženje, možda i najveće u njegovoj karijeri.

James Rodriguez je bez dileme prije nekoliko godina bio najbolji razigravač na svijetu, demonstrirao je to u dresovima Real Madrida i Bayerna.

Ipak, posljednjih godina uslijedio je veliki pad pa je tako završio u Al Rayyanu. U Kataru mu se uopšte nije sviđao život pa je svim silama tražio povratak u Evropu.

Oglasi

Poziv kojeg je objeručke prihvatio je stigao septembru prošle godine, potpisao je za Olympiacos. Ipak, nakon svega 20 nastupa sredinom aprila dobio je otkaz.

Poslije toga su odlučili da progovore iz Gate 7, navijačke skupine slavnog kluba iz Pireja se otkrili da je Kolumbijac postao omiljena mušterija u striptiz klubovima.

"James Rodriguez, igrač o kojem može sanjati svaki grčki klub, je svake subote bio gost u striptiz klubovima", između ostalog su poručili iz Gate 7.

Ovo otkriće stiglo je nekoliko dana nakon što je Olympiacos izgubio sve šanse da osvoji titulu prvaka Grčke uz najslabije izdanje u posljednjih 12 sezona.

Rodriguez koji će u julu napuniti 32 godine na stolu već ima nekoliko ponuda, prije svih iz Brazila i Indonezije. Ipak, nakon današnjih vijesti teško da će ga ko željeti angažovati.

Potražite više informacija na temu Super League:

James strmoglavi pad je počeo prije tri godine kada je postao višak u Evertonu, bilo je to u vrijeme pandemije virusom Covid-19. Od tada se odao porocima poput alkohola, cigareta i žena lakog morala.

Rodriguez je poznat po tome da je uvijek volio da se zabavlja i ludo provodi, međutim sada je izgubio kontrolu i zbog toga plaća ogromnu cijenu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti