Transfer Jamesa Rodrigueza mnoge će šokirati

Otpisan u Evertonu

Transfer Jamesa Rodrigueza mnoge će šokirati

E. Škorić

Kolumbijski reprezentativac James Rodriguez navodno će ubrzo imati novi klub.

James je otpisan od strane Evertonovog menadžera Rafaela Beniteza i ove sezone nije dobio priliku za igru, te se čeka da pronađe novi klub.

Povezivao se u finišu prijelaznog roka sa mnogim evropskim timovima iz raznih država, ali sada je navodno na korak od prelaska u redove jedne katarske ekipe.

U Kataru je rok za transfere 30. septembar i vjeruje se da će James u narednim danima potpisati za jedan neimenovan katarski tim, prenosi britanski Times.

Bivši igrač Monaca i Real Madrida je u Everton došao u oktobru 2020. godine, ali odlaskom Carla Ancelottija njegovo vrijeme na Goodisonu praktično je okončano.

Naravno, u Kataru će dobiti basnoslovnu cifru i ugovor kakav se rijetko dobija i neće biti ni prvi, a ni posljednji veliki igrač koji je odlučio da zaigra u ovoj bogatoj zemlji. Među prvima i najpoznatijima je to uradio bivši igrač Barcelone Xavi, koji već godinama radi kao trener tamošnjeg Al-Sadda.

Top Komentari

Thierry.Henry
Super..da jadnik zaradi koji Dinar , jer ste neki dan napisali kako je na dnu itd...dace Bog pa da se izvuce,
0 1
Vela82
Puko lik
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi