James želi transfer koji je bio blizu i prošlog ljeta

Napustit će Santiago Bernabeu

James želi transfer koji je bio blizu i prošlog ljeta

Sve je izvjesnije da će kolumbijski fudbaler James Rodriguez napustiti Santiago Bernabeu.

Za Jamesa nema mjesta u Realovom timu i već sedmicama se špekuliše o tome gdje će nastaviti karijeru, a prilično veliki broj klubova je zainteresovan za njegove usluge.

Spominju se Napoli, Everton, zatim Beckhamov Inter Miami, no želja ovog sjajnog fudbalera je da ostane u LaLigi i potpiše za - Atletico Madrid.

Mediji u Kolumbiji, konkretno list El Universal, prenosi da je Rodriguez još jednom pozvao upravu Reala da mu omogući transfer u redove gradskog rivala koji je bio blizu zaključenja i prošlog ljeta.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Jamesova ideja da pređe u Atletico ponovo je aktuelna. Cijena transfera bi mogla biti daleko niža nego prošle godine, dijelom zbog krize uzrokovane pandemijom, a dijelom i zbog toga što mu ugovor s Realom ističe sljedeće godine", navodi pomenuti medij.

Nezvanično, radi se o iznosu od 'samo' 25 miliona eura.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi