Beckham stvara tim iz snova u Miamiju
Foto - EPA

Ima velike planove

Beckham stvara tim iz snova u Miamiju

M. Šljivak

Vlasnik Inter Miamija David Beckham želi stvoriti pravi tim snova na Floridi.

Mnoga velika imena svjetskog fudbala povezuju se s njegovim klubom, a prema navodima engleskih medija put Sjedinjenih Američkih Država mogli Gareth Bale i James Rodriguez.

Duo iz Real Madrida je na izlaznim vratima kluba. Zinedine Zidane ne računa na njih, a Beckham želi iskoristiti šansu i dovesti ih u Južnu Floridu.

Bale je već priznao kako bi volio igrati u MLS-u. Međutim, istakao je kako voli Los Angeles, ali ni klima u Miamiju nije nešto što bi mu smetalo, pa neće biti čudo ako završi tamo.

James se također povezuje odavno s MLS klubovima. On je mnogo bliži Miamiju od Balea i već u narednim mjesecima bismo ga mogli gledati u dresu ovog tima.

Treći fudbaler kojeg bi slavni Englez volio vidjeti u svom timu je čileanski veznjak Arturo Vidal, a ako bi ih uspio dovesti, Inter Miami bi odmah postao kandidat za titulu prvaka.

Inter Miami je odigrao dvije utakmice prije prekida sezone, a u oba je doživio poraze i nije baš najbolje krenuo u svoju prvu sezonu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi