Ugovor na stolu, James seli u Englesku?

Bliži se kraj epizode u Realu

Ugovor na stolu, James seli u Englesku?

Rastanak Jamesa Rodrigueza i Real Madrida sve je bliže.

Kolumbijski fudbaler u najboljim igračkim godinama će napustiti Santiago Bernabeu, a kako javljaju mediji iz Španije, za njegovim uslugama interesovanja ne nedostaje.

Jedna od ponuda je od Intera iz Miamija na čijem želi je David Beckham, no Mundo Deportivo tvrdi da je Rodriguez u ovom trenutku najbliži prelasku u - Everton.

Na njegovom dolasku insistira Carlo Ancelotti i navodno je uprava Evertona već spremila četverogodišnji ugovor, a vjeruje se da bi "Goodison" bivšem fudbaleru Porta i Monaca mogao da bude zanimljiv i zbog reprezentacije.

Kolumbijci imaju velike ambicije za Copa Americu, a Rodriguezu je cilj narednu sezonu provesti u klubu u kojem je uživati povjerenje i biti ujedno jedan od ključnih igrača. To je ono što mu je Everton spreman ponuditi.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"James je ispao iz svih kombinacija Zinedinea Zidanea i po svaku cijenu mora otići iz Reala", navode Španci.

Kako će se cijela priča odviti, ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi