Edu gostovao u emisiji CBS Sportsa, a Carragher uhvaćen kako "gugla" i pokušava saznati ko je on

Micah Richards ga snimio

Edu gostovao u emisiji CBS Sportsa, a Carragher uhvaćen kako "gugla" i pokušava saznati ko je on

Endin Čaušević

CBS Sports već godinama ima tradicionalnu emisiju koja je posvećena mečevima Lige prvaka.

Legendarni fudbaler Liverpoola, Jamie Carragher, je već godinama standardni dio ove emisije, a sinoć su ugostili nekadašnjeg igrača Rangersa, Mauricea Edua, koji je s ovim klubom tri puta bio prvak Škotske.

Ovaj 35-godišnji Amerikanac je gostovao u sinoćnjoj emisiji, ali Carragher nije znao ko je on.

Zbog toga je odlučio da "gugla" bivšeg igrača Rangersa i da na Wikipediji vidi o kome je riječ, ali ni slutio nije da će ga Micah Richards snimiti kako to radi.

Kasnije je u emisiji priznao da nije znao ko je Edu i da je morao na Wikipediji da vidi gdje je sve igrao i kakvu karijeru je imao.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Edu je u Evropi igrao za Rangerse, Stoke City i Bursaspor, a ostatak karijere proveo je u Americi. Karijeru je završio prije tri godine u Philadelphiji.

Top Komentari

salt_city
Kako ce znat za njega?
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi