Nakon incidenta sa Ronaldom: Carragher ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog sukoba sa navijačem

Oduzeo mu mobitel

Nakon incidenta sa Ronaldom: Carragher ponovo u centru pažnje, ovaj put zbog sukoba sa navijačem

Esmer Oštraković

Jamie Carragher ponovo se našao u središtu javnosti, a razlog je ovaj put njegov incident sa jednim od navijača Nottinghama.

Naime, on je već prije nekoliko dana bio u centru pažnje na utakmici između Manchester Uniteda i Liverpoola.

Prisjetimo se, tada je Cristiano Ronaldo došao do novinara i stručnih komentatora Sky Sportsa među kojima je i Carragher, ali je zbog rivalstva odlučio da se ne pozdravi sa legendom Liverpoola.

To je tada nasmijalo bivšeg nogometaša Liverpoola, ali je nakon utakmice bio ismijavam zbog toga što mu je uradio Ronaldo.

Nismo dugo čekali na to da se Carragher vrati na naslovne strane tabloida u Engleskoj, a ovaj put je razlog njegov incident sa pristalicom Nottinghama.

Naime, na utakmici između Nottinghama i Tottenhama, on je uzeo mobitel iz ruke jednog od navijača domaćeg kluba.

Carragher se prvo nekoliko puta nasmijao na razna dobacivanja, ali je zatim oduzeo mobitel jednom od navijača.

[twitter]

[/twitter]

U sve se umiješalo i osiguranje, te je na kraju legendarni nogometaš Liverpoola otišao.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Osiguranje me pratilo sa jednog kraja stadiona na drugi. Bilo je tu dosta bučnih navijača i svi su dobacivali razne stvari. Nisam htio nikome nauditi, a mislim da i oni osjećaju isto", rekao je Carragher.

Čini se kako je pitanje dana kada ćemo Carraghera ponovo vidjeti u sličnoj situaciji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi