Carragher je zaista pretjerao s lijepom Kate, javio mu se njen dečko: "Ako mi se ne javi..."

Legenda je otišla korak dalje

Carragher je zaista pretjerao s lijepom Kate, javio mu se njen dečko: "Ako mi se ne javi..."

E. Škorić

Bivši stoper Liverpoola Jamie Carragher neočekivano se našao u problemu zbog komentara prema voditeljki CBS Sports Kate Abdo.

Legenda Liverpoola je na Emiratesu tokom revanš meča osmine finala Lige prvaka između Arsenala i Porta u dresu londonskog kluba analizirao duel. U jednom momentu je Thierryju Henryju, bivšem Topniku, te voditeljki Kate Abdo rekao: "Vi ćete ga nositi u završnici Lige prvaka".

Abdo je odlučila reagovati na njegove riječi: "Ja neću, ja sam vjerna", nakon čega je Carragher upitao: "Kome?" - "Manchester Unitedu, hvala lijepo", odgovorila mu je.

Zatim je Carragher otišao predaleko i spomenuo je dečka atraktivne novinarke - boksera Malika Scotta: "Nisi vjerna Maliku", ispalio je Carragher ostavivši u nevjerici Henryja, Abdo i Micaha Richardsa. To je uznemirilo Kate, a Carragher je pokušao sve da okrene na šalu.

Bivši bokser i dečko lijepe Kate, Malik Scott, koji je također trener bivšeg WBC prvaka u teškoj kategoriji Deontayja Wildera, sada je poprilično prijetećim tonom odgovorio nekadašnjem defanzivcu Redsa.

Oglasi

"Ona nije samo jedna od najboljih sportskih reportera, ona je jedno od najboljih ljudskih bića koje sam ikada vidio u ovom životu. Jako sam zaljubljen u nju i planiram je oženiti, tako da je stvar koja se dogodila s Jamiejem dio posla i nije prvi put da je rekao nešto onako, ali to je prvi put da je rekao nešto čine bi mogao poremetiti hemije u paru", rekao je bivši bokser i nastavio:

“Bila je to vrlo sitna stvar, ali to što ju je to malo uznemirilo je ono što me stvarno pogodilo. To što je on to samo rekao i što je tip koji uvijek zbija šale, zapravo mi uopće nije bilo važno. Velika je stvar samo ako je Kate uzrujana.

Ako se Kate uzruja, to je za mene stvarno velika stvar i nazvat ću ga, a ako se ne javi na moj poziv, pojavit ću se fizički kako bismo mogli razgovarati kao muškarci, tako da to više ne bi nastavio raditi. Ali mislim da se Jamie ispričao, ne samo Kate, već i timu, a jedna stvar koju ne možete učiniti je udariti čovjeka koji priznaje da je pogriješio. U tom smislu gajim visoko poštovanje".

Potražite više informacija na temu Premier league:

Scott je otkrio bliskost s bivšom zvijezdom Manchester Cityja i Aston Ville Richardsom, dodajući: "Ja i Micah razgovarali smo na facetimeu, telefonom, na Instagramu, on mi je vjerovatno najdraži od tih tipova. Kakvu energiju ima taj tip. Jamie mi uopće nije loš, osim incidenta koji se dogodio, a Thierry je legenda".

Ono što je sada sigurno, Jamie Carragher će biti oprezniji kada bude u eteru kao dio CBS-ovog spotskog tima koji će se vratti na scenu 9. aprila za izvještavanje o mečevima četvrtfinala Lige prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi