Skočio ispred voditeljice, ona mu pogledala u međunožje, a on shvatio kakvu sramotu je doživio

Micah Richards i Kate Abdo u centru pažnje

Skočio ispred voditeljice, ona mu pogledala u međunožje, a on shvatio kakvu sramotu je doživio

Endin Čaušević

Thierry Henry, Jamie Carragher i Micah Richards u tandemu s voditeljicom Kate Abdo prave spektakl već nekoliko godina u emisiji posvećenoj Ligi prvaka. Tako je bilo i sinoć gdje je Richards imao zanimljiv nastup nesluteći kakvu sramotu će doživjet pred svima u studiju.

Emisija posvećena Ligi prvaka emituje se inače na američkom kanalu CBS Sports i postala je planetarno popularna zbog sjajne ekipe u studiju koja je totalno opuštena što garantuje zabavu.

Voditeljica je inače Kate Abdo koja je sjajno "kliknula" sa svojim gostima, a to su Henry, Caragher i Richards koji komentarišu utakmice Lige prvaka.

Za komične nastupe zadužen je obično Richards koji zbog svog "zaraznog smijeha" svaki put nasmije javnost, no sinoć je nekadašnji igrač Manchester Cityja imao malu nezgodu koja je postala viralna.

Naime, dok su gledali najbolje detalje s meča PSG - Milan i kada je prikazan pogodak Kyliana Mbappea on je odlučio ustati i proslaviti ispred voditeljice u stilu napadača francuskog prvaka.

Oglasi

No, kada je Richards skočio ispred Kate ni slutio nije kakvu sramotu će doživjeti samo nekoliko sekundi nakon toga.

Kate je vidjela da su mu pukle hlače na nezgodnom mjestu i to je rekla Richardsu, a kada je on spustio pogled imao je šta vidjeti.

Richards se odmah uhvatio za svoje međunožje kako bi pokrio rupu i brže bolje je sjeo na svoje mjesto, a nakon toga nastala je ludnica u studiju jer niko nije mogao da se sudrži od smijeha zbog onoga što se desilo.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Video je postao hit na društvenim mrežama i mnoge je nasmijao do suza, ali i pokazao da je ova emisija rijetkost u današnjem svijetu jer zbog nevjerovatne hemije cijele ekipe jednostavno je ne možete propustiti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi